Верхівнянська філія Житомирського агротехнічного коледжу, ВФ ЖАК
« Назад Верхівнянська філія – відокремлений структурний підрозділ, що здійснює освітню діяльність на основі ліцензії, наданої Міністерством освіти та науки. Контакти ВФ ЖАКАдреса: Житомирська обл., Ружинський р-н, с. Верхівня, вул. Мазепи, 1. Телефон: (04138) 95645. Електронна пошта: tehnikum@rambler.ru. Загальна характеристика про Верхівнянську філію Житомирського агротехнічного коледжуВерхівнянська філія Житомирського агротехнічного коледжу – навчальний заклад державного зразку, що проводить підготовку спеціалістів за такими спеціальністю «Виробництво і переробка продукції рослинництва». У передових умовах принциповий сенс отримує підняття якості підготовки молодших професіоналів ВНЗ I-II рівня акредитації. Молодші фахівці згідно рівня підготовки зобов'язані бути конкурентоспроможними, відповідати всім потребам кваліфікаційної властивості. Властивість фахової підготовки випускника знаходиться в залежності від значення засвоєння теоретичних знань згідно навчальних дисциплін та підготовки яку набуває в процесі вивчення. Незамінним умовою суспільно-фінансового прогресу спільноти вважається майбутнє поліпшення і підняття віддачі агропромислової структури. Для даного потрібно перевести сільське господарство на індустріальну базу, вводити наукові системи ведення господарства, підвищити впровадження території, наростити родючість, збавити втрати врожаю від шкідливих організмів, найбільш правильно застосовувати сільськогосподарську техніку, збереження і переробка продукції сільського господарства. Кваліфікаційна характеристика спеціальності ВФ ЖАКФахівець: - виконує організаційно-науково-технічне управління в рослинництві господарства; - проводить роботу згідно введення і вивчення науково аргументованої системи землеробства і майбутньої інтенсифікації рослинництва з метою зростання виготовлення та удосконалення властивості продукції; - бере участь в дослідженню подій згідно збільшенню врожайності сільськогосподарських угідь, родючості основ, оптимального застосування робочої сили, техніки, вірного впровадження органічних і мінеральних добрив, засобів охорони сільськогосподарських культур, біостимуляторів підйому; - введення інтенсивної технології і кращого експерименту вигодовування та збирання сільськогосподарських культур; - організовує постачання виготовлення рослинної продукції засобами виготовлення; - досліджує і розцінює врожайність сільськогосподарських культур, багатство рослин, технології виготовлення рослинницької продукції; - гарантує проведення справ згідно обробки землі; - бере участь в дослідженню науково-технічних карт, системи удобрення, вбудованої системи охорони, агротехнічних подій згідно догляду, збирання врожаю сільськогосподарських культур; - гарантує підготовку рослинної продукції до заощадження, реалізації; - гарантує комплектування апаратів і науково-технічну наладку сільськогосподарських автомашин; - здійснює контроль за нормами охорони праці, виробничої санітарії, протипожежної охорони та охорони навколишнього середовища. Отже, навчальний заклад проводить підготовку за одним напрямком підготовки та готує досвідчених та висококваліфікованих спеціалістів. З повагою ІЦ "KURSOVIKS"! |