Роздрукувати сторінку
Главная \ Всі ВНЗ України та їх рейтинг \ ЗВО (ВНЗ) Київської області. Рейтинг ЗВО (ВНЗ) Київської області \ ЗВО (ВНЗ) Київської області та їх рейтинг \ 43. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій, Київський КРГ

Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій, Київський КРГ

« Назад

На даний час Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій - це державна вища учбова установа ІІ рівня кваліфікації, яка представляє собою багаторівневу структуру професійної орієнтації, формування і переформування робітників для харчової галузі, ресторанного сервісу, торгівлі, економіки і сфери приватного підприємства нашої держави.

Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій, Київський КРГ

За період становлення закладу нагромаджений великий педагогічний досвід, сформовані широкі звичаї, широка матеріальна структура, але найважливіше - певна атмосфера, у якій здійснює освіту педколектив однодумців, робітників, які володіють своєю роботою і дбають про неї душею і серцем.

Якість учбових послуг, які представляє коледж, корегується державними закладами, на базі чого видається Ліцензія на можливість здійснення навчальних послуг і Сертифікати про державну кваліфікацію учбової установи. Це дає змогу отримувати студентами дипломи державного значення, які дають можливість на здійснення професійної діяльності.

Чисельність кваліфікацій, за якими відбувається формування фахівців у коледжі:

- Виготовлення харчової продукції;

- Виготовлення хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;

- Ресторанне обслуговування;

- Бухгалтерський облік;

- Встановлення і обслуговування холодильно-компресорних машин та обладнання.

Київський КРГ

Період навчання становить від 1 року 10 місяців до 3 років 10 місяців в залежності від вибраної кваліфікації і форми проведення учбового процесу. Становлення спеціалістів відбувається за трьома етапами навчання: денна, заочна та екстернатна.

Після отримання диплому коледжу випускник має можливість одержати вищу освіту за вибраним профілем формування у короткі терміни у Національному університеті харчових технологій, окремим складовим відділенням якого є коледж, як на денній так і на заочній формах навчання.

Коледж ресторанного господарства НУХТ утворений у 2003 році на базі Київського технікуму громадського харчування, який вперше здійснив свою роботу у 1964 році на ґрунті технологічного і механічного підрозділів технікуму радянської торгівлі.

Впродовж чотирьох десятиліть у коледжі отримували освіту більше ніж 25 тисяч фахівців для підприємств ресторанного сервісу різноманітних типів та форм господарювання, їдалень установ освіти, охорони здоров’я. На сьогоднішній час у коледжі освіту здобуває приблизно біля тисячі молодих людей денної та заочної форм навчання. На курсах формування та збільшення професійності кадрів, які створені на базі коледжу, освіту здобуває багато робітників підприємств торгівлі та ресторанного сервісу.

Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій, Київський КРГ

У всіх сферах життя людини є місце спеціалістам з атестатами Коледжу ресторанного господарства НУХТ, про що чітко розповідають постійні зустрічі випускників.

Про найвищий рівень формування фахівців свідчать кращі традиції, накопичені педколективом. На даний час коледж має учбову будівлю, в якій створено 30 добре облаштованих кабінетів

Поруч із досконалим опануванням теоретичних предметів значна увага викладачів надається практичному вивченню студентів. Виробнича практика здійснюється на найкращих підприємствах харчування, а саме, в установах харчування Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, у визначних ресторанах, хлібозаводах, макаронній фабриці м. Києва. На літню практику до здравниць Криму прибувають кожного року біля 50 студентів. Педколектив викладачів і майстрів виробничого навчання направляє свої здібності на високу якість.

Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій

Здобуваючи освіту в учбовій установі, студенти приймають участь в різних змаганнях професійного напрямку, змаганнях України з кулінарного виду мистецтва, на яких коледж часто займав переможні місця і одержував срібні та бронзові нагороди.

Спортивні організації коледжу приймають участь у всіх конкурсах на головний приз Печерського району та м. Києва.

Структура коледжу

Коледж має такі відділення:

- технологічне - формує молодших спеціалістів за кваліфікаціями «Виготовлення харчової продукції» (денна, заочна та екстернатна форми навчання), «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства і торгівлі» (денна форма навчання);

- економіко-технічне — формує молодших спеціалістів за кваліфікаціями «Виготовлення хліба, макаронних виробів і харчоконцентратів», «Бухгалтерський облік», «Встановлення і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» (денна, заочна та екстернатна форми навчання);

- заочне — формує молодших спеціалістів за усіма кваліфікаціями та бакалаврів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія».

Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій, Київський КРГ

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!