Роздрукувати сторінку
Главная \ Всі ВНЗ України та їх рейтинг \ ЗВО (ВНЗ) Харківської області. Рейтинг ЗВО (ВНЗ) Харківської області \ ЗВО (ВНЗ) Харківської області та їх рейтинг \ 45. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету, ХТЕК КНТЕУ

Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету, ХТЕК КНТЕУ

« Назад

Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету (ХТЕК КНТЕУ) — державний ВНЗ І рівня акредитації є структурною одиницею КНТЕУ, що розташовується у Харкові.

Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету, ХТЕК КНТЕУ

Контакти ХТЕК КНТЕУ

Адреса: 61045, м. Харків, вул. Клочківська, 202.

Телефон: (057) 340-45-43.

E-mail: kharkiv@htek.com.ua.

Сайт: http://www.htek.com.ua.

ХТЕК КНТЕУ

Історія ХТЕК КНТЕУ

Почав свою діяльність коледж в 1939 році, коли було засновано Харківський технікум торгівлі. У 1962 році відбувається заснування Харківського технікуму громадського харчування (ХТГХ).

У 1992 році (ХТГХ) було з’єднано в один ВНЗ «Харківський технікум торгівлі та громадського харчування».

Згодом в Харківському технікум торгівлі та громадського харчування відбувається заміна правової форми на Харківський бізнес-коледж і заклад отримує ІІ рівень акредитації.

Освітня діяльність бізнес-коледж була основана на забезпеченні вищою освітою на рівні кваліфікаційних установ до молодшого спеціаліста й бакалавра за такими спеціальностями: підприємництво, економіка, менеджмент, інженерія та харчова технологія.

Сьогодні Харківський торговельно-економічний коледж здійснює роботу, щодо базової підготовки конкурентоспроможних спеціалістів у бізнес просторі, за теперішніми спеціальностями для організацій різних форм власності. За стрімкий термін буття коледж випустив велику кількість спеціалістів своєї роботи, які працюють не тільки в Україні, але й за кордоном.

У ХТЕК КНТЕУ наявна широка кількість місць практики у Харкові, де студенти здобувають практичні уміння та навички. Влітку практика проходить на базі відпочинку в Криму.

Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету, ХТЕК КНТЕУ

Відділення Харківського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету (ХТЕК КНТЕУ)

До складу ХТЕК КНТЕУ включають 4 відділення.

1. Відділення економіки та підприємництва:

- циклова комісія менеджменту. Педагогічна структура циклової комісії комерційної діяльності й економіки підприємства нараховує 6 викладачів та 3 сумісники.

- циклова комісія, яка вивчає економічні дисципліни. Комісія була заснована 1 вересня 2013 року завдяки об'єднанню 2 комісій. Циклова комісія організовує здійснення державних канонів до навчальних програм й системи освіти з дисциплін, що відносяться до неї; виконує методичне, інформаційне, кадрове та наукове забезпечення навчального і виховного процесу. Основними напрямками діяльності педагогів циклової комісії на 2015-2016 рік є опрацювання та покращення методичної бази та застосування індивідуалізації навчання.

2. Відділення виробництва харчової продукції:

- циклова комісія виробництва ресторанного обслуговування. На ній відбувається планування роботи щодо методичного оснащення дійового застосування інноваційних уніформ навчання й організація проведення практичної підготовки студентів. Для студентів проводяться заходи щодо майбутньої професії, посилення мотивування до навчання, а також зустрічі з професіоналами цієї галузі;

- циклова комісія, що вивчають організацію виробництва харчової продукції та переробки м’яса включається до складу відділення виробництва харчової продукції;

- циклова комісія митців виробничого навчання. Циклова комісія фахівців виробничого навчання надає можливість виконання програм навчальної практики при підготовці студентів за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» на базі практики та в лабораторіях коледжу ресторанного господарства в м. Харків та в Криму. Постійно проводиться оновлення лабораторій сучасним посудом, новими видами обладнання, інвентарем.

Персонал постійно удосконалює свій професійний рівень знань за допомогою сучасних технологій.

В лабораторіях коледжу проходять майстер – класи викладачами та фахівцями підприємств та організацій ресторанної сфери.

3. Відділення готельно-ресторанної справи:

- циклова комісія щодо обслуговування туристів. Головною метою діяльності комісії є підготовка молодшого спеціаліста здатного до професійної та творчої діяльності, що вміє самотужки здобувати нові знання;

- комісія, де вивчається соціально-гуманітарні дисциплін. Комісія заснована 1 грудня 2010 року завдяки поєднанню циклової комісії туристичного і ресторанного сервісу та циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін. Діяльність комісії полягає в визначенні пріоритетного напрямку розвитку циклової комісії, встановлення досвідченого складу спеціалістів. Зараз в комісії трудиться понад 26 викладачів різних категорій.

4. Відділення з підготовки робітничих професій, удосконалення кваліфікації та вступу до вищих навчальних закладів.

Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Спеціальності Харківського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету

В коледжі готують молодших спеціалістів за такими спеціальностями:

- фінанси;

- торгова діяльність;

- організація сервісу населення;

- економіка підприємства;

- надання послуг в готелях і туристичних комплексах;

- бухгалтерський облік;

- технологія харчування.

Документи, що можуть знадобитись при вступі до ХТЕК КНТЕУ:

- заява на ім’я ректора, де обов’язково зазначається напрям підготовки;

- 2 копії паспорта;

- сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти (ЗНО);

- оригінал атестату і додаток до нього;

- кольорові фотокартки розміром 3x4 см – 6 штук;

- документи про надання пільг;

- копія ідентифікаційного коду.

Тому, при обранні професії зверніться до цього коледжу та ознайомтесь з всіма спеціальностями, адже після отримання диплома молодшого спеціаліста є можливість продовжити навчання в ВНЗ ІІІ – ІV рівня акредитації за спорідненою спеціальністю.

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!