Книги:
Один автор
|
Любіцева, О. О. Методика розробки турів : навч. посіб. / О. О. Любіцева. - 2-е вид., перероб. і доп. - К.: Альтерпрес, 2008. - 300 с.
|
Два автори
|
Петранівський, В. Л. Туристичне краєзнавство : Навч.посіб. / В. Л. Петранівський, М. Й. Рутинський. - К.: Знання, 2008. - 575 с.
|
Три автори
|
Бабарицька, В. екскурсознавство і музеєзнавство : навч. посіб. / В. Бабарицька, А. Короткова, О Малиновська. – К.: Альтерпрес, 2007. - 464 с.
|
Чотири автори
|
Історія світової та української культури : підруч. Для студ. ВНЗ / В. Греченко, І. Чорний, В. Кушнерук, В. Режко. – К.: Літера, 2005. – 464 с.
|
П’ять та більше авторів
|
Управління сучасним офісом (офіс-менеджмент) : навч. посіб. / Шевчук С. П., Скороходов В. А., Жуковська В. М. та ін. - Київ: ЦУЛ, 2010. - 184 с.
|
Без автора
|
Туристичне країнознавство: країни лідери туризму : [Навч.посіб / наук. ред. Любіцева О.]. — К. : Альтерпрес, 2008. — 436 с.
|
Монографія
|
Самойленко, В. М. Моделювання урболандшафтних басейнових геосистем : монографія / В. М. Самойленко, К. О. Верес. – К. : Ніка-Центр, 2007. - 296 с.
|
Словники
|
Географія : словник-довідник / [авт.-уклад. Ципін В. Л.]. — Х. : Халімон, 2006. — 175, [1] с.
|
Атласи
|
Україна : екол.-геогр. атлас : присвяч. всесвіт. дню науки в ім’я миру та розвитку згідно з рішенням 31 сесії ген. конф. ЮНЕСКО / [наук. редкол.: С. С. Куруленко та ін.] ; Рада по вивч. продукт. сил України НАН України [та ін.]. — / [наук. редкол.: С. С. Куруленко та ін.]. — К. : Варта, 2006. — 217, [1] с.
|
Законодавчі та
нормативні
документи
|
Закон України «Про вищу освіту»: (офіц.текст: за станом на 19 жовтня 2006 р.) / Верховна Рада України. – К. : Парламентське вид-во, 2006. – 64 с.
Інформація та документація. Базові поняття. Терміни та визначення : ДСТУ 2392-94. – [Введ. в дію 29.03.1994]. – К. : Держстандарт України, 1994. – 53 с.
|
Автореферати
дисертацій
|
Лисак, В. Ю. Організаційно-економічні засади використання персоналу підприємств харчової промисловості : автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.00.04 / Лисак Володимир Юрійович. - НУХТ. - К., 2012. - 279 с.
|
Дисертація
|
Лисак, В. Ю. Організаційно-економічні засади використання персоналу підприємств харчової промисловості : дис. ... канд. екон. наук: 08.00.04 / Лисак Володимир Юрійович. - НУХТ. - К., 2012. - 279 с.
|
Матеріали конференцій
|
Бузмакова, К. А. Сучасні підходи до оцінки якості
туристичного продукту / К. А. Бузмакова, Д. І. Басюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Всеукраїнська науково-практична конференція, 2013 р.– К. ׃ НУХТ, 2013. – С. 340-342.
|
Наукові статті
|
Верес, К. О. Особливості застосування топоніміки в турист чино-краєзнавчих дослідженнях / К. О. Верес, Т. Г. Купач // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - №47. - С. 138-144.
|
Елек. рес.:
а)віддаленого доступу
б) локальні
|
а). Основные направления исследований, основанные на семантическом анализе текстов / СПб. гос. ун-т, фак. прикладной математики - процессов управления. - Режим доступа:www.URL:http://apcp.apmath.spbu.ru/ru/staff/tuzov/onapr.html/ - 10.12.2004 г.
б). Internet шаг за шагом [Електроний ресурс] : интеракт. учебник - Электрон. дан. и прогр. - СПб. : Питер Ком, 1997. - 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). - Систем. требования : ПК от 486 DX 66 МГц ; RAM 1616 Мб ; Windows 95 ; зв. плата. - Загл. с этикетки диска.
|