Роздрукувати сторінку
Главная \ Методичні вказівки \ Методичні вказівки \ 4184 Орієнтовний зміст курсового проекту, Проектування об΄єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

Орієнтовний зміст курсового проекту, Проектування об΄єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

« Назад

Орієнтовний зміст курсового проекту

ВСТУП

РОЗДІЛ 1 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ

1.1 Характеристика району, де планується розмістити готельне підприємство, та обґрунтування вибору місця будівництва

1.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг та обґрунтування вибору типу і категорії проектованого засобу розміщення

1.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів

1.4 Визначення концептуальних засад діяльності готелю

1.5 Інженерні дослідження та обґрунтування технічної можливості будівництва готельного підприємства

РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ

2.1 Моделювання сервісно-виробничого процесу готельного підприємства, що проектується

2.2 Проектування певної групи приміщень (згідно із завданням)

2.2.1 Організація надання послуг відповідною службою

2.2.2 Визначення складу та площі приміщень певної групи

2.3 Проектування закладів ресторанного господарства готельного підприємства

2.3.1 Організація харчування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства проектованого засобу розміщення

2.3.2 Розробка виробничої програми основного підприємства харчування

2.3.3 Розрахунок добової кількості сировини, напівфабрикатів, продуктів та закупівельних товарів

2.3.4 Розроблення та характеристика структурно-технологічної схеми виробництва підприємства харчування

2.3.5 Проектування виробничого цеху закладу ресторанного господарства (згідно із завданням)

2.3.5.1 Складання денної виробничої програми цеху та розрахунок необхідної кількості працівників

2.3.5.2 Організація роботи виробничого цеху

2.3.5.3 Підбір обладнання та розрахунок площі цеху

2.3.6 Визначення складу та площі приміщень підприємства харчування

2.4 Розроблення заходів щодо забезпечення санітарно-гігієнічних умов в проектованому засобі розміщення

2.5 Визначення загальної площі готельного підприємства, його конфігурації та поверховості

2.6 Розробка об’ємно-планувального рішення проектованого готелю

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ

ДОДАТКИ

Додаток А. Креслення «Ситуаційний план»

Додаток Б. Продуктова відомість

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!