Рекомендована орієнтовна тематика курсових проектів, Проектування об΄єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ
« НазадРекомендована орієнтовна тематика курсових проектів1. Проект приймально-вестибюльної групи приміщень та холодного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в Подільському районі м. Києва. 2. Проект приміщень житлової групи та овочевого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Кривий Ріг. 3. Проект приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення та м’ясо-рибного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Ворохта. 4. Проект приміщень культурно-дозвільного призначення та гарячого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Одеса. 5. Проект приміщень побутового обслуговування і торгівлі та овочевого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Черкаси. 6. Проект господарсько-виробничих приміщень і гарячого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Житомир. 7. Проект адміністративних приміщень та кондитерського цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Ужгород. 8. Проект приймально-вестибюльної групи приміщень та овочевого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Дніпропетровськ. 9. Проект приміщень житлової групи та м’ясо-рибного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в Оболонському районі м. Києва. 10. Проект приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення та гарячого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Яремча. 11. Проект приміщень культурно-дозвільного призначення та складських приміщень закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Скадовськ. 12. Проект приміщень побутового обслуговування і торгівлі та м’ясо-рибного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Кременчук. 13. Проект господарсько-виробничих приміщень і складських приміщень закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Суми. 14. Проект адміністративних приміщень та овочевого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Чернівці. 15. Проект приймально-вестибюльної групи приміщень та м’ясо-рибного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Львів. 16. Проект приміщень житлової групи та гарячого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Кіровоград. 17. Проект приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення та холодного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Івано-Франківськ. 18. Проект приміщень культурно-дозвільного призначення та овочевого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Бердянськ. 19. Проект приміщень побутового обслуговування і торгівлі та складських приміщень закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Чернігів. 20. Проект господарсько-виробничих приміщень і кондитерського цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Луцьк. 21. Проект адміністративних приміщень та складських приміщень закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Хмельницький. 22. Проект приймально-вестибюльної групи приміщень та гарячого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Мукачеве. 23. Проект приміщень житлової групи та холодного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в Печерському районі м. Києва. 24. Проект приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення та складських приміщень закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Морщин. 25. Проект приміщень культурно-дозвільного призначення та холодного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Генічеськ. 26. Проект приміщень побутового обслуговування і торгівлі та гарячого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Умань. 27. Проект господарсько-виробничих приміщень і овочевого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в с. Затока. 28. Проект адміністративних приміщень та м’ясо-рибного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Тернопіль. 29. Проект приймально-вестибюльної групи приміщень та складських приміщень закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Трускавець. 30. Проект приміщень житлової групи та складських приміщень закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Рівне. 31. Проект приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення та овочевого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Миргород. 32. Проект приміщень культурно-дозвільного призначення та м’ясо-рибного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в с. Коблеве. 33. Проект приміщень побутового обслуговування і торгівлі та холодного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Луцьк. 34. Проект господарсько-виробничих приміщень і холодного цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Харків. 35. Проект адміністративних приміщень та гарячого цеху закладу ресторанного господарства готельного підприємства в м. Вінниця. З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!
|