Моделювання сервісно-виробничого процесу готельного підприємства, що проектується, Проектування об΄єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ
« НазадРозділ 2. Організаційно-технологічний2.1 Моделювання сервісно-виробничого процесу готельного підприємства, що проектуєтьсяВ залежності від типу, категорії, місткості проектуємого засобу розміщення, та переліку послуг, що будуть надаватися, необхідно визначитися з організаційно-функціональною структурою управління підприємством гостинності, яка відображатиме особливості сервісно-виробничого процесу готельного підприємства, що проектується. Характеристику основних служб, які входитимуть до організаційно-функціональної структури управління готелем, слід надати у вигляді табл. 2.1. Таблиця 2.1 – Основні служби готелю (приклад)
Обрану організаційну структуру управління засобом розміщення потрібно зобразити схематично (наприклад, рис.2.1, 2.2). Рис.2.3 – Функціональна схема засобу розміщення (приклад) - постійно діючий вхід; - вхід періодичної дії; ▬ основні проходи для мешканців готелю; - службові проходи; - - - – додаткові проходи для гостей З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!
|