Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з курсу Проектування об΄єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ
« Назад МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з курсу Проектування об΄єктів готельно-ресторанного господарствадля студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
КИЇВ НУХТ 2015 Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: методичні рекомендації до виконання курсового проекту для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / уклад. В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська – К. : НУХТ, 2015. – 109 с. Рецензент О.В. Арпуль, канд. техн. наук, доцент Укладачі: В.Ф. Доценко, докт. техн. наук, професор Т.І. Іщенко, канд. техн. наук, доцент О.Б. Шидловська, канд. техн. наук, доцент Відповідальний за випуск Т.І. Іщенко, канд. техн. наук, доцент Видання подається в авторській редакції
1. МЕТА І ЗАВДАННЯ КУРСОВОГО ПРОЕКТУВАННЯКурсове проектування – завершальний етап вивчення дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства», який дозволить студентам закріпити теоретичні та практичні знання, отриманні ними на лекціях та під час практичних занять; відпрацювати навички самостійної роботи з елементами творчого пошуку, ініціативності; оволодіти вмінням узагальнювати теоретичні матеріали, аналізувати практичну інформацію, працювати зі спеціальною літературою та довідниковими матеріалами; розвинути уміння формулювання власних висновків, чіткої аргументації, обґрунтування прийнятих рішень та пропозицій. Мета даного курсового проекту полягає у зміцненні, систематизації і поглибленні знань студентів, розвитку навичок виконання техніко-економічних та технологічних розрахунків, графічного оформлення робіт, вдалого застосування одержаних теоретичних знань при вирішенні практичних питань. Для виконання мети курсового проекту поставлені такі завдання: - дослідити регіональний ринок послуг закладів готельно-ресторанного господарства обраного регіону; - змоделювати сервісно-виробничий процес готельного підприємства, що проектується; - провести розрахунок певної групи приміщень готелю (згідно із завданням); - спроектувати заклади ресторанного господарства при готелі; - розробити заходи щодо забезпечення санітарно-гігієнічних умов в проектованому засобі розміщення; - визначити загальну площу підприємства гостинності та розробити об’ємно-планувальне рішення проектованого готелю. Курсовий проект є самостійною роботою, яка свідчить про оволодіння студентом методики проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства, вмінні професійно виконувати завдання, пов’язані з забезпеченням раціональної організації сервісно-виробничих процесів, поліпшення якості кулінарної продукції та послуг, з розробкою та впровадженням заходів щодо підвищення ефективності роботи готельного підприємства в цілому. Даний проект виконується на основі виданого завдання за тематикою, яка відповідає навчальним планам і робочим програмам та створює єдиний цикл в учбовому процесі, завершальним етапом якого є дипломний проект. З повагою ІЦ "KURSOVIKS"! |