« Назад
Тема 3 Якість продукції та методи її оцінювання
Мета заняття – сформувати у студентів практичні навички щодо оцінки якості та управління якістю продукції на підприємстві..
Запитання для обговорення
-
Дайте визначення поняття «якість продукції».
-
Які показники якості продукції Ви знаєте?
-
За якими ознаками можна провести класифікацію показників якості товарів?
-
Охарактеризуйте основні етапи управління якістю продукції.
-
Розкрийте зміст ланцюжка і ланок якості продукції.
-
Якими міжнародними стандартами регламентується функціонування системи якості продукції на підприємстві?
- Охарактеризуйте зміст та елементи петлі якості.
Запитання для самопідготовки студентів
-
Яка роль якості продукції у формуванні рішення споживача про здійснення покупки?
-
Як стандартні серії ІСО забезпечують управління якістю продукції?
-
За якими напрямами може здійснюватись вплив підприємства на різні етапи «петлі якості»?
-
Охарактеризуйте зміст регламентації якості продукції.
-
Стандарти серії ІСО та еволюція управління якістю.
-
Які види нормативних документів, що регламентують параметри та рівень якості продукції в Україні Ви знаєте?
-
Як та в яких установах здійснюється реєстрація нормативних документів (стандартів) та технічних умов щодо якості продукції?
З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!
|