Роздрукувати сторінку
Главная \ Методичні вказівки \ Методичні вказівки \ 4138 Зміст практичних занять, Тема 3 Якість продукції та методи її оцінювання, Маркетингова товарна політика, НУХТ

Зміст практичних занять, Тема 3 Якість продукції та методи її оцінювання, Маркетингова товарна політика, НУХТ

« Назад

Тема 3 Якість продукції та методи її оцінювання

Мета заняття – сформувати у студентів практичні навички щодо оцінки якості та управління якістю продукції на підприємстві..

Запитання для обговорення

  1. Дайте визначення поняття «якість продукції».

  2. Які показники якості продукції Ви знаєте?

  3. За якими ознаками можна провести класифікацію показників якості товарів?

  4. Охарактеризуйте основні етапи управління якістю продукції.

  5. Розкрийте зміст ланцюжка і ланок якості продукції.

  6. Якими міжнародними стандартами регламентується функціонування системи якості продукції на підприємстві?

  7. Охарактеризуйте зміст та елементи петлі якості.

Запитання для самопідготовки студентів

  1. Яка роль якості продукції у формуванні рішення споживача про здійснення покупки?

  2. Як стандартні серії ІСО забезпечують управління якістю продукції?

  3. За якими напрямами може здійснюватись вплив підприємства на різні етапи «петлі якості»?

  4. Охарактеризуйте зміст регламентації якості продукції.

  5. Стандарти серії ІСО та еволюція управління якістю.

  6. Які види нормативних документів, що регламентують параметри та рівень якості продукції в Україні Ви знаєте?

  7. Як та в яких установах здійснюється реєстрація нормативних документів (стандартів) та технічних умов щодо якості продукції?

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!