Лабораторна робота 9 на тему Оптимізація виробничої програми ковбасного виробництва, Оптимізаційні методи та моделі, НУХТ
« НазадЛабораторна робота 9 на тему Оптимізація виробничої програми ковбасного виробництваЗадача У табл. 9.1 дані асортимент виробів, що випускаються в розрізі основних показників роботи підприємства. Побудувати модель оптимальної річної програми підприємства в загальному, табличному та аналітичному вигляді за критерієм оптимізації – максимум прибутку. Розрахувати обсяг ресурсів на свій асортимент, який задається варіантом. Побудувати матрицю коефіцієнтів. Виконати розв’язання задачі на ПК. Виконати економічний аналіз отриманих результатів. Таблиця 9.1 Вихідні дані для оптимізації ковбасного виробництва
Варіант визначається за допомогою табл. 9.2. Варіант задається чотирма цифрами, якими позначено номери асортименту виробів, на основі яких студент буде будувати свою модель. Врахувати обсяг ресурсів на свій асортимент. Наявність на підприємстві ресурсів така: яловичини – 2000 т; свинини – 750 т; загальна трудомісткість – 190000 люд-год.; час роботи обладнання – 20000 год. на рік. Таблиця 9.2
З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!
|