« Назад
Додаток Щ
Мінімальні питомі показники розрахункової та загальної площі підприємств харчування (на одне місце в залі)
Типи підприємств харчування
|
Кількість місць в залі
|
Площа, м2
|
розрахункова
|
загальна
|
форма виробництва
|
напівфабрикати високого ступеня готовності
|
сировина
|
напівфабрикати високого ступеня готовності
|
сировина
|
1. Ресторани
|
50
|
7,41
|
7,15
|
9,2
|
9,5
|
100
|
5,81
|
6,09
|
7,6
|
7,9
|
200
|
4,66
|
4,88
|
6,1
|
6,5
|
300
|
4,27
|
4,61
|
5,6
|
6,0
|
400
|
4,08
|
4,43
|
5,3
|
5,75
|
2. Їдальні
загальнодоступні
|
50
|
4,96
|
5,84
|
6,5
|
7,6
|
100
|
4,01
|
4,6
|
5,2
|
6,0
|
200
|
3,53
|
3,98
|
4,6
|
5,2
|
300
|
3,41
|
3,82
|
4,4
|
5,0
|
400
|
3,3
|
3,68
|
34,3
|
4,8
|
500
|
3,25
|
3,61
|
4,2
|
4,7
|
3. Їдальні-роздавальні
|
25
|
2,92
|
-
|
3,75
|
-
|
50
|
2,66
|
-
|
3,4
|
-
|
75
|
2,56
|
-
|
3,2
|
-
|
100
|
2,51
|
-
|
3,2
|
-
|
4. Кафе, закусочні, кафе-молочні, кафе дитячі
|
50
|
4,3/4,58
|
-
|
5,6/5,6
|
-
|
100
|
3,58/3,77
|
-
|
4,7/5,0
|
-
|
150
|
3,34/3,55
|
-
|
4,3/4,6
|
-
|
200
|
3,21/3,4
|
-
|
4,2/4,4
|
-
|
5. Пивні бари
|
50
|
3,96/3,82
|
-
|
5,2/5,0
|
-
|
75
|
3,65/3,52
|
-
|
4,7/4,6
|
-
|
100
|
3,50/3,37
|
-
|
4,6/4,4
|
-
|
150
|
3,34/3,22
|
-
|
4,3/4,2
|
-
|
6. Спеціалізовані
безалкогольні бари
|
25
|
2,68
|
-
|
3,2
|
-
|
50
|
2,38
|
-
|
2,9
|
-
|
Примітка 1. У чисельнику наведено площі за самообслуговування, у знаменнику – за обслуговування офіціантами.
Примітка 2. У випадках, коли в завданні на проектування площі груп приміщень відрізняються від вказаних у додатках цих норм, питомі показники слід коректувати.
|
З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!
|