« Назад
Мінімально необхідні площі приміщень приймання і зберігання продуктів, м2
Типи та місткість
підприємств харчування
|
Форми виробництва
|
напівфабрикати з високим ступенем готовності
|
напівфабрикати
|
на
сировині
|
1. Ресторани:
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
70
|
75
|
80
|
б) на подальші місця понад 50
|
0,33
|
0,41
|
0,52
|
в) на 100 місць
|
90
|
92
|
95
|
г) на подальші місця понад 100
|
0,3
|
0,37
|
0,47
|
2. Їдальні загальнодоступні:
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
37
|
40
|
50
|
б) на подальші місця понад 50
|
0,26
|
0,3
|
0,36
|
3. Кафе, закусочні, кафе-молодіжні, кафе-молочні, кафе-дитячі *):
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
22/24
|
22/24
|
-
|
б) на подальші місця понад 50
|
0,26/0,3
|
0,26/0,3
|
-
|
в) на 200 місць
|
62/68
|
62/68
|
-
|
г) на подальші місця понад 200
|
0,15/0,17
|
0,15/0,17
|
-
|
4. Пивні бари: **)
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
46/43
|
46/43
|
-
|
б) на подальші місця понад 50
|
0,4
|
0,4
|
-
|
5. Бари денні: ***)
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
22
|
22
|
-
|
б) на подальші місця понад 50
|
0,3
|
0,3
|
-
|
6. Бари нічні: ***)
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
35
|
35
|
-
|
б) на подальші місця понад 50
|
0,3
|
0,3
|
-
|
*) Значення в чисельнику - при самообслуговуванні, в знаменнику - при обслуговуванні офіціантами.
**) у чисельнику - при зберіганні пива в ізотермічних ємностях, в знаменнику - у бочках.
***) Площі наведено на всі групи виробничо-побутових приміщень.
|
З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!
|