Роздрукувати сторінку
Главная \ Методичні вказівки \ Методичні вказівки \ 3701 Мінімально необхідні площі приміщень приймання і зберігання продуктів, Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

Мінімально необхідні площі приміщень приймання і зберігання продуктів, Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

« Назад

Мінімально необхідні площі приміщень приймання і зберігання продуктів, м2

Типи та місткість

підприємств харчування

 

Форми виробництва

напівфабрикати з високим ступенем готовності

напів­фабрикати

на

сиро­вині

1. Ресторани:

 

 

 

а) на 50 місць

70

75

80

б) на подальші місця понад 50

0,33

0,41

0,52

в) на 100 місць

90

92

95

г) на подальші місця понад 100

0,3

0,37

0,47

2. Їдальні загальнодоступні:

 

 

 

а) на 50 місць

37

40

50

б) на подальші місця понад 50

0,26

0,3

0,36

3. Кафе, закусочні, кафе-молодіжні, кафе-молочні, кафе-дитячі *):

 

 

 

а) на 50 місць

22/24

22/24

-

б) на подальші місця понад 50

0,26/0,3

0,26/0,3

-

в) на 200 місць

62/68

62/68

-

г) на подальші місця понад 200

0,15/0,17

0,15/0,17

-

4. Пивні бари: **)

 

 

 

а) на 50 місць

46/43

46/43

-

б) на подальші місця понад 50

0,4

0,4

-

5. Бари денні: ***)

 

 

 

а) на 50 місць

22

22

-

б) на подальші місця понад 50

0,3

0,3

-

6. Бари нічні: ***)

 

 

 

а) на 50 місць

35

35

-

б) на подальші місця понад 50

0,3

0,3

-

*) Значення в чисельнику - при самообслуговуванні, в знаменнику - при обслуговуванні офіціантами.

**) у чисельнику - при зберіганні пива в ізотермічних ємностях, в знаменнику - у бочках.

***) Площі наведено на всі групи виробничо-побутових приміщень.

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!