Роздрукувати сторінку
Главная \ Методичні вказівки \ Методичні вказівки \ 3699 Мінімально необхідні площі виробничих приміщень, Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

Мінімально необхідні площі виробничих приміщень, Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

« Назад

Мінімально необхідні площі виробничих приміщень, м2

Типи та місткість

підприємств харчування

 

 

Форми виробництва

напівфабрикати з високим ступенем готовності

напів­фабрикати

на

сиро­вині

1. Ресторани (без специфіки національних кухонь)

 

 

 

а) на 50 місць

100

125

140

б) на 100 місць

189

200

211

в) на подальше місце понад 100

0,67

0,73

0,78

2. Їдальні загальнодоступні

 

 

 

а) на 50 місць

70

78

95

б) на подальше місце понад 50

0,5

0,6

0,62

3. Кафе, закусочні, кафе молодіжні, кафе-молочні, кафе-дитячі *)

 

 

 

а) на 50 місць

57/75

58/76

-

б) на подальше місце понад 50 до 200

0,44/0,66

0,5/0,72

-

в) на 200 місць

120/172

132/184

-

г) на подальше місце понад 200

0,29/0,38

0,3/0,39

-

4. Пивні бари

 

 

 

а) на 50 місць

23/29

23/29

23/29

б) на подальше місце понад 50

0,4/0,48

0,4/0,48

0,4/0,48

5. Бари денні **)

 

 

 

а) на 25 місць

22

22

-

б) на подальше місце понад 25

0,28

0,28

-

6. Бари нічні **)

 

 

 

а) на 50 місць

35

35

-

б) на подальше місце понад 50

0,3

0,3

-

*) У чисельнику - при самообслуговуванні, в знаменнику - для обслуговування офіціантами.

**) Площі наведено для виробничо-побутової групи приміщень.

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!