« Назад
Мінімально необхідні площі виробничих приміщень, м2
Типи та місткість
підприємств харчування
|
Форми виробництва
|
напівфабрикати з високим ступенем готовності
|
напівфабрикати
|
на
сировині
|
1. Ресторани (без специфіки національних кухонь)
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
100
|
125
|
140
|
б) на 100 місць
|
189
|
200
|
211
|
в) на подальше місце понад 100
|
0,67
|
0,73
|
0,78
|
2. Їдальні загальнодоступні
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
70
|
78
|
95
|
б) на подальше місце понад 50
|
0,5
|
0,6
|
0,62
|
3. Кафе, закусочні, кафе молодіжні, кафе-молочні, кафе-дитячі *)
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
57/75
|
58/76
|
-
|
б) на подальше місце понад 50 до 200
|
0,44/0,66
|
0,5/0,72
|
-
|
в) на 200 місць
|
120/172
|
132/184
|
-
|
г) на подальше місце понад 200
|
0,29/0,38
|
0,3/0,39
|
-
|
4. Пивні бари
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
23/29
|
23/29
|
23/29
|
б) на подальше місце понад 50
|
0,4/0,48
|
0,4/0,48
|
0,4/0,48
|
5. Бари денні **)
|
|
|
|
а) на 25 місць
|
22
|
22
|
-
|
б) на подальше місце понад 25
|
0,28
|
0,28
|
-
|
6. Бари нічні **)
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
35
|
35
|
-
|
б) на подальше місце понад 50
|
0,3
|
0,3
|
-
|
*) У чисельнику - при самообслуговуванні, в знаменнику - для обслуговування офіціантами.
**) Площі наведено для виробничо-побутової групи приміщень.
|
З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!
|