Роздрукувати сторінку
Главная \ Методичні вказівки \ Методичні вказівки \ 3698 Перелік виробничих приміщень, Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

Перелік виробничих приміщень, Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

« Назад

Перелік виробничих приміщень 

Приміщення

Типи підприємств харчування

Ресторан

Кафе

Їдальня

Закусочна

загального типу

молодіжні, дитячі

кафе-морозиво

кафе-молочне, кафе-кондитерська

загального типу, пельменна, сосискова

1. Буфет

+

+3)

-

-

-

-

-

2. Гарячий цех

+

+

+

-

+

+

+

3. Холодний цех

+

+

+

-

+

+

+

4. Приміщення для різання хліба

+

+

+

-

+4)

+

+

5. Доготівельний цех

+1)

+

-

-

-

+1)

-

6. Цех обробки зелені

+1)

+

-

-

-

+1)

-

7. М'ясний цех

+2)

-

-

-

-

+2)

-

8. Рибний цех

+2)

-

-

-

-

+2)

-

9. Птицегольєвий цех

+2)

-

-

-

-

-

-

10. Приміщення завідуючого виробництвом

+

+

+

-

+

+

-

11. Мийна столового посуду

+

+

+

+

-

+

+

12. Сервізна

+

+3)

-

-

-

-

-

13. Мийна кухонного посуду

+

+

+

+

+

+

+

14. Мийна і комора тари

+1)

+

+

+

+

+

+

15. Роздавальна

+

-

+3)

+

+

-

-

16. Кондитерський цех

+

+

-

-

+5)

-

-

17. Приміщення для борошняних виробів

-

+

-

-

-

+

-

18. Овочевий цех

-

-

-

-

-

+2)

-

19. Приміщення для готування морозива

-

-

-

+

-

-

-

20. Цех приготування пельменів

-

-

-

-

-

-

+6)

21. Харчова технологічна лабораторія

+7)

-

-

-

-

+7)

-

22. Заготівельний цех

-

-

-

-

-

-

-

1) Для підприємств харчування, працюючих на напівфабрикатах

2) Для підприємств харчування, працюючих на сировині

3) При обслуговуванні офіціантами

4) Для кафе-молочної

5) Для кафе-кондитерської

6) Для пельменної, яка працює на сировині

7) При виробництві більше 5000 страв на добу

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!