« Назад
Мінімально необхідні площі груп приміщень для відвідувачів, м2
Типи та місткість
підприємств харчування
|
Підприємства харчування з самообслуговуванням
|
Підприємства харчування з обслуговуванням офіціантами
|
всього
|
у тому числі зала з роздавальною
|
всього
|
у тому числі зала без роздавальної
|
1. Ресторани:
|
|
|
|
|
а) на 50 місць
|
-
|
-
|
163
|
141
|
б) на 75 місць (розрахункова площа)
|
-
|
-
|
175
|
135
|
в) на 100 місць (розрахункова площа)
|
-
|
-
|
254
|
180
|
г) на подальше місце понад 100
|
-
|
-
|
2,2
|
1,8
|
2. Кафе, закусочні, кафе молодіжні, кафе-молочні, кафе-дитячі *):
|
|
|
|
|
а) на 50 місць (розрахункова площа)
|
96
|
60
|
91
|
70
|
б) на подальше місце понад 50 до 200
|
1,96
|
1,6
|
1,75
|
1,4
|
в) на 200 місць (розрахункова площа)
|
390
|
320
|
353
|
280
|
г) на подальше місце понад 200
|
1,91
|
1,6
|
1,75
|
1,4
|
3. Пивні бари:
|
|
|
|
|
а) на 50 місць (розрахункова площа)
|
106
|
80
|
96
|
70
|
б) на подальше місце понад 50
|
1,88
|
1,6
|
1,68
|
1,4
|
4. Їдальні загальнодоступної мережі:
|
|
|
|
|
а) на 50 місць (розрахункова площа)
|
118
|
90
|
-
|
-
|
б) на подальше місце понад 50
|
2,12
|
1,8
|
-
|
-
|
5. Їдальні вузів:
|
|
|
|
|
а) на 100 місць (розрахункова площа)
|
214
|
80
|
-
|
-
|
6) на подальше місце понад 100
|
2,08
|
1,8
|
-
|
-
|
в) на 200 місць (розрахункова площа)
|
422
|
360
|
-
|
-
|
г) на подальше місце понад 200
|
2,08
|
1,8
|
-
|
-
|
6. Їдальні-раздавальні:
|
|
|
|
|
а) на 25 місць (розрахункова площа)
|
47
|
45
|
-
|
-
|
б) на подальше місце понад 25
|
1,84
|
1,8
|
-
|
-
|
Примітка 1. Для визначення площ груп приміщень підприємств харчування менше вказаної місткості застосовується один і той же нормативний показник, але за принципом віднімання.
|
З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!
|