Роздрукувати сторінку
Главная \ Методичні вказівки \ Методичні вказівки \ 3696 Перелік приміщень для відвідувачів, Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

Перелік приміщень для відвідувачів, Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

« Назад

Додаток Ш

Перелік приміщень для відвідувачів

 
Приміщення

 

 

Типи підприємств харчування

Клас

Ка-

фе

 

Їдальня

 

Заку­сочна

 

Ресторани

Бари

люкс

ви­щий

пер­ший

люкс

ви­щий

пер-ший

Аванзал, хол

+

+

*

+1)

+1)*

*

+2)

*

*

Обідня зала

+

+

+

+

+

+

+

+

+

Естрада та танцмайданчик

+

+

*

+

+

*

+2)

*

*

Артистична, приміщення для зберігання музичних інструментів

+4)

+4)

*

*

*

*

+2)

*

*

Зона музичних автоматів, звуковідео-відтворювальної апаратури тощо

*

*

+

+

+

+

+2)

*

*

Банкетна зала, окремі кабінети

+

+

+

*

*

*

*

*

*

Роздавальні

*

*

*

*

*

+3)

*

+

+

Приміщення для цільових заходів дозвілля 5)

+

+

*

+

+

*

+

*

*

Вестибюль

+

+

+

+1)

+1)

+1)

+6)

+

*

Гардероб

+

+

+

+1)

+1)D

+1)

+6)

+7)

*

Жіноча туалетна кімната біля гардеробу

+

+

+

+1)

+1)

*

+6)

*

*

Туалет (вбиральня)

+

+

+

+

+

+

+7)

+7)

*

Туалетна при вбиральні

+

+

+

+

+

*

+7)

*

*

Кімната для куріння

+

+

*

+

+

*

+

*

*

Приміщення відпочинку для відвідувачів та кабінет лікаря

*

*

*

*

*

*

*

+8)

*

Приміщення для ігор

*

*

*

*

*

*

+9)

*

*

Приміщення для надання додаткових послуг

+

+

+

+

+

*

+

+

*

Магазин (відділ) кулінарії

+

+

+

*

*

*

*

+

*

1) тільки при автономному функціонуванні;

2) встановлюється завданням на проектування; з виключенням впливу негативних факторів фізичної, хімічної та біологічної природи;

3) обслуговування барменом за стійкою бару;

4) у залах на 200 місць і більше;

5) вид заходів дозвілля, склад та площі приміщень встановлюється завданням на проектування;

6) у підприємствах харчування (закладу РГ) типу "кафе", де відвідувачі не обслуговуються офіціантами, наявність приміщення необов'язкова;

7) для підприємств харчування (закладів РГ) місткістю більше 50 місць;

8) для їдалень з дієтичним харчуванням;

9) для дитячих кафе.

Примітка: + наявність приміщення обов’язкова

 * - наявність приміщення необов'язкова.

 

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!