Роздрукувати сторінку
Главная \ Методичні вказівки \ Методичні вказівки \ 3694 Варіанти завдань до лабораторної роботи 5, Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

Варіанти завдань до лабораторної роботи 5, Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства, НУХТ

« Назад

Додаток У

Варіанти завдань до лабораторної роботи 5

Варіант

Виробничий цех

1, 12, 23, 34, 45, 56, 67, 78, 89, 100, 111, 122

м’ясний

2, 13, 24, 35, 46, 57, 68, 79, 90, 101, 112, 123

рибний

3, 14, 25, 36, 47, 58, 69, 80, 91, 102, 113, 124

птицегольєвий

4, 15, 26, 37, 48, 59, 70, 81, 92, 103, 114, 125

м'ясо-рибний

5, 16, 27, 38, 49, 60, 71, 82, 93, 104, 115, 126

овочевий

6, 17, 28, 39, 50, 61, 72, 83, 94, 105, 116, 127

доготівельний

7, 18, 29, 40, 51, 62, 73, 84, 95, 106, 117, 128

цех обробки зелені

8, 19, 30, 41, 52, 63, 74, 85, 96, 107, 118, 129

гарячий

9, 20, 31, 42, 53, 64, 75, 86, 97, 108, 119, 130

холодний

10, 21, 32, 43, 54, 65, 76, 87, 98, 109, 120, 131

кондитерський

11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99, 110, 121, 132

приміщення для борошняних виробів

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!