Технохімічний контроль виробництва, Технологія та технохімічний контроль галузі, НУХТ
« Назад4. Технохімічний контроль виробництваУ розділі "Технохімічний контроль виробництва" необхідно висвітлити, як організовано контроль сировини, напівфабрикатів і готової продукції, хто його здійснює, які показники якості сировини, технологічного процесу і готових виробів контролюють, якими методами; розкрити призначення цехової лабораторії та лабораторії підприємства, обсяг їх роботи. Необхідно також заповнити таблицю, в якій відобразити основні параметри контролю сировини, напівфабрикатів, готової продукції, місце і періодичність вибору проб для контролю, коротко розкрити методи контролю (табл. 4.1). Таблиця 4.1 Схема контролю якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції
5. Список літератури У кінці пояснювальної записки наводять список літератури, використаної під час виконання курсового проекту. Літературу наводять у послідовності алфавіту, мовою, на якій вона написана. Вказують прізвище та ініціали автора, назву роботи, місто і назву видавництва, рік видання і кількість аркушів. З повагою ІЦ "KURSOVIKS"! |