Роздрукувати сторінку
Главная \ Методичні вказівки \ Методичні вказівки \ 2627 Специфікація основного технологічного обладнання, Технологія та технохімічний контроль галузі, НУХТ

Специфікація основного технологічного обладнання, Технологія та технохімічний контроль галузі, НУХТ

« Назад

3.7. Специфікація основного технологічного обладнання

У кінці розрахунку наводять таблицю специфікації технологічного обладнання, прийнятого у проекті (табл. 3.29). У таблицю вносять характеристику обладнання, не лише того, яке підібране в результаті розрахунку, а й прийнятого без розрахунку, зображеного на технологічній схемі.

Графа 2 табл. 3.29 відповідає номеру позиції на технологічній схемі.

Під час складання таблиці слід користуватися "Нормами технологічного проектування підприємств хлібопекарської промисловості" [17] і галузевим каталогом "Устаткування технологічне для хлібопекарської промисловості" [18]. Решту даних беруть з інших джерел [5, 6, 7, 9, 11, 15, 19, 26]. 

Таблиця 3.29

Специфікація основного технологічного обладнання 

 

пор.

 

№ позиції

 

 

Обладнання

 

Кіль-кість

 

Тип

або марка

 

Технічна

характеристика

Потужність двигуна, кВт

Загальна потужність кВт

Маса оди-ниці, кг

 

 

Примітки

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

5

5

Бункер для борошна на опорах з тензометричним датчиком

9

ХЕ-160-А

Геометричний об’єм

V=53 м3, діаметр силосу 2500мм

-

-

-

Згідно з кресленнями Гіпрохарчопрому

16

20

Газодувка

5

1-2-22-80-40

Потужність - 8 м3/год

Тиск 0,8атм

13

65

333

Мелітопольський компресорний завод

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!