Роздрукувати сторінку
Главная \ Методичні вказівки \ Методичні вказівки \ 2626 Розрахунок ємкості хлібосховища та експедиції, Технологія та технохімічний контроль галузі, НУХТ

Розрахунок ємкості хлібосховища та експедиції, Технологія та технохімічний контроль галузі, НУХТ

« Назад

3.6.6. Розрахунок ємкості хлібосховища та експедиції

Вихідними даними для розрахунку площі хлібосховища по кожному виду виробів є годинна продуктивність Ргод, кг/год; кількість виробів на одному лотку n, шт; кількість лотків на вагонетці (контейнері) Nл, шт; маса одного виробу, кг.

Тривалість зберігання виробів τ приймають відповідно до графіку виробництва виробів та із врахуванням перерви у вивезенні їх у торговельну мережу із 20 до 4 год ранку, тобто протягом 8 год.

Кількість лотків за годину для зберігання одного виду виробів розраховують за формулою.

Кількість вагонеток (контейнерів) за годину для зберігання одного виду виробів.

Ритм заповнення вагонеток (контейнерів), хв.

Необхідна кількість вагонеток (контейнерів) на термін зберігання одного сорту виробів.

Загальна кількість вагонеток (контейнерів) у хлібосховищі.

До загальної розрахункової кількості вагонеток (контейнерів) додають 30% вагонеток, що знаходяться на санітарній обробці та в експедиції.

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!