Загальна характеристика курсового проекту, Технологія та технохімічний контроль галузі, НУХТ
« Назад1. Загальна характеристика курсового проектуКурсовий проект виконують згідно завдання на проектування. Темою курсового проекту може бути: Проект тістоприготувального і тістообробного відділень хлібозаводу з 2-3 печами певної марки Проект тістообробного і пекарного відділень хлібозаводу з 2-3 печами певної марки Проект пекарного відділення і хлібосховища хлібозаводу з 2-3 печами певної марки Проект виробничого відділення пекарні з 2-3 печами певної марки. Вихідними даними до курсового проекту є: асортимент - одне найменування; способи приготування тіста; апаратурне оформлення способів приготування виробів. Об’єм проекту. Курсовий проект складається з пояснювальної записки (30-35 аркушів) і графічної частини (два аркуші формату А1): - Технологічна схема виробництва ― 1 аркуш - План. Подовжній і поперечний розрізи ― 1 аркуш. Пояснювальна записка і графічна частина курсового проекту повинні бути оформлені згідно вимог чинної нормативної документації. Зміст пояснювальної записки. Пояснювальна записка містить такі розділи: Вступ 1. Вихідні дані 2. Вибір, обгрунтування і опис технологічної схеми 3. Технологічні розрахунки 3.1. Розрахунок продуктивності печей 3.2. Розрахунок пофазних рецептур 3.3. Розрахунок виходу виробів 3.4. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів 3.5. Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання 3.6. Розрахунок і вибір технологічного обладнання 3.7. Специфікація основного технологічного обладнання 4. Технохімічний контроль у виробництві 5. Список літератури. Розрахунок продуктів і обладнання та технологічну схему виконують по всьому заводу, план і розрізи креслять лише для відділення, що проектується. З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!
|