Роздрукувати сторінку
Главная \ Методичні вказівки \ Методичні вказівки \ 2614 Загальна характеристика курсового проекту, Технологія та технохімічний контроль галузі, НУХТ

Загальна характеристика курсового проекту, Технологія та технохімічний контроль галузі, НУХТ

« Назад

1. Загальна характеристика курсового проекту

Курсовий проект виконують згідно завдання на проектування.

Темою курсового проекту може бути:

Проект тістоприготувального і тістообробного відділень хлібозаводу з 2-3 печами певної марки

Проект тістообробного і пекарного відділень хлібозаводу з 2-3 печами певної марки

Проект пекарного відділення і хлібосховища хлібозаводу з 2-3 печами певної марки

Проект виробничого відділення пекарні з 2-3 печами певної марки.

Вихідними даними до курсового проекту є:

асортимент - одне найменування;

способи приготування тіста;

апаратурне оформлення способів приготування виробів.

Об’єм проекту. Курсовий проект складається з пояснювальної записки (30-35 аркушів) і графічної частини (два аркуші формату А1):

- Технологічна схема виробництва ― 1 аркуш

- План. Подовжній і поперечний розрізи ― 1 аркуш.

Пояснювальна записка і графічна частина курсового проекту повинні бути оформлені згідно вимог чинної нормативної документації.

Зміст пояснювальної записки. Пояснювальна записка містить такі розділи:

Вступ

1. Вихідні дані

2. Вибір, обгрунтування і опис технологічної схеми

3. Технологічні розрахунки

3.1. Розрахунок продуктивності печей

3.2. Розрахунок пофазних рецептур

3.3. Розрахунок виходу виробів

3.4. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів

3.5. Розрахунок витрат сировини і площ для її зберігання

3.6. Розрахунок і вибір технологічного обладнання

3.7. Специфікація основного технологічного обладнання

4. Технохімічний контроль у виробництві

5. Список літератури.

Розрахунок продуктів і обладнання та технологічну схему виконують по всьому заводу, план і розрізи креслять лише для відділення, що проектується.

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!