Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу Технологія та технохімічний контроль галузі, НУХТ
« Назад Міністерство освіти і науки України Національний університет харчових технологій
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу Технологія та технохімічний контроль галузідля студентів спеціальності 5.05170104 "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної та заочної форм навчання
Київ НУХТ 2008
Технологія та технохімічний контроль галузі: Метод. вказівки до викон. курсового проекту для студ. спец. 5.091714 "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ден. та заоч. форм навч. / Уклад.: В.І. Дробот, В.Г. Юрчак, В.М. Ковбаса, Ю.В. Устинов, Л.І. Удворгелі, В.Б. Сандурський, В.П. Рак, С.Д. Паливода. ― К.: НУХТ, 2008. ― 72 с. Рецензент Т.О. Степаненко, к.т.н., доцент. Укладачі: В.І. Дробот, В.Г. Юрчак, В.М. Ковбаса, доктори техн. наук, проф., Ю.В. Устинов, Л.І. Удворгелі, кандидати техн. наук, В.Б. Сандурський, В.П. Рак, С.Д. Паливода, викладачі Відповідальний за випуск В.М. Ковбаса, д-р техн. наук, проф.
Вступ Курсовий проект з дисципліни "Технологія та технохімічний контроль галузі" є самостійною роботою студентів. Метою курсового проекту є: поглиблення знань студентів із технології, обладнання хлібопекарського виробництва, технохімічного контролю сировини, напівфабрикатів і готових виробів; формування вміння обирати й обгрунтовувати вибір технологічних схем виробництва: способів приготування тіста, технологічних режимів і обладнання для заданого асортименту виробів; набуття навичок проектування, засвоєння основних норм проектування згідно вимог ГОСТ та ЕСКД; удосконалення вміння користуватися навчальною, довідковою та періодичною літературою з метою відображення у проекті новітніх досягнень у технології та технічному переоснащенні галузі. Завдання для курсового проекту видають студентам перед технологічною практикою. Під час виробничої практики студенти працюють над вибором способів приготування тіста і технологічної схеми виробництва заданого їм асортименту, частково виконують технологічні розрахунки. Після технологічної практики матеріали, підготовлені студентами, перевіряє викладач і дає вказівки для подальшої роботи. Під час навчання студенти продовжують виконувати проекти за встановленим графіком. Кожного тижня вони звітують про виконану роботу. Виконані розділи проекту перевіряє викладач і дає вказівки щодо подальшої роботи. Після закінчення всього проекту його перевіряє викладач. Студенти доопрацьовують проект згідно з зауваженнями викладача. Після доопрацювання їх допускають до захисту. Під час захисту курсових проектів студенти роблять доповідь, в якій дають характеристику виконаної роботи, з обгрунтуванням прийнятих рішень, відповідають на запитання викладачів, пов’язані з темою курсового проекту. Оцінка курсового проектування враховує якість виконаної роботи, вчасність її виконання, самостійність роботи студента, якість доповіді та відповідей на запитання. У даних методичних вказівках дається характеристика курсового проекту і вимоги до виконання окремих його розділів. При написанні даних методичних вказівок були використані нормативні документи по оформленню: ДСТУ БА.2.4.–4–99, вимоги Вищої атестаційної комісії до оформлення дисертацій та стандартів, що стосуються книговидання, в яких є певні відмінності між собою. З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!
|