Роздрукувати сторінку
Главная \ База готових робіт \ Готові роботи з економічних дисциплін \ Економічні предмети \ Інформаційні системи і технології в обліку і аудиті

Інформаційні системи і технології в обліку і аудиті, як навчальна дисципліна

« Назад

Інформаційні технології (ІТ, інформаційно-комунікаційні технології) — процеси, методи дослідження, збору, накопичення, обробки, надання, розповсюдження інформації та форми здійснення таких процесів і методів; прийоми, способи і методи використання засобів обчислювальної техніки при здійсненні функцій збору, зберігання, обробки, передачі і застосування даних; ресурси, потрібні для збору, обробки, зберігання і розповсюдження інформації.


Спеціалістів в сфері інформаційних систем і технологій часто називають ІТ - або IT-спеціалістами.

бухгалтерський-облік

Курс «Інформаційні системи і технології в обліку і аудиті» дозволяє дати майбутнім фахівцям теоретичні положення і сформувати у них практичні вміння в розробці та використанні інформаційних технологій для розв’язання завдань бухгалтерського обліку та з різноманітних областей економіки.

Предметом оволодіння даного предмету є методичні основи застосування інформаційних технологій для рішення завдань бухгалтерського обліку, а також використання існуючого програмного забезпечення для системної автоматизації системи бухгалтерського обліку.

Завдання предмету «Інформаційні системи і технології в обліку і аудиті»:

- Дати розуміння специфіки інформаційної системи бухгалтерського обліку;

- вміти визначити потребу в тому чи іншому класі програмного забезпечення;

- здобути практичні уміння у використанні бухгалтерських програмних продуктів, в тому числі знання основних понять конфігурування та адміністрування;

- одержати уявлення про інструментарії аналізу даних;

- ознайомлення з принципами побудови систем підтримки аудиту.

інформаційна-система

Для успішного освоєння матеріалу необхідно:

- володіння роботою на персональному комп'ютері в обсязі для користувача;

- знання базових основ бухгалтерського обліку в рамках курсу «Бухгалтерський облік»;

- знання принципів конструювання і функціонування інформаційних систем в рамках курсів «Інформаційні системи», «Проектування інформаційних систем».

У підсумку навчання студент повинен:

- знати напрями комп'ютеризації бухгалтерського обліку, інформаційно-організаційні технології автоматизації;

- мати уявлення про типову структуру інформаційної системи бухгалтерського обліку, місце даного компонента в інформаційній системі фірми;

- здобути практичні уміння користувача-бухгалтера в рамках автоматизованого робочого місця;

- вміти застосовувати інструментарій стандартних офісних програм для рішення окремих задач бухгалтерського обліку;

- використовувати готові програмні рішення для автоматизації бухгалтерського обліку, в тому числі володіти практичними навичками модифікації системи;

- мати уявлення про інструментальні засоби і положення побудови автоматизованої системи аудиту.

Інформаційні-системи-і-технології-в-обліку-і-аудиті

Свою увагу формуванню та створенню предмету приділяли такі фахівці: Войтюшенко Н.М., Цибулько О.В., Гайдар О.В., Шквір В.Д. Загородній А.Г., Височан О.С. та ін.

Отже, якщо Вам необхідно замовити курсову роботу чи реферат з предмету Інформаційні системи і технології в обліку і аудиті звертайтесь в організацію ІЦ «KURSOVIKS». Колектив висококваліфікованих фахівців Вам швидко та за помірну ціну допоможе у цьому.

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!