Роздрукувати сторінку
Главная \ Всі ВНЗ України та їх рейтинг \ ЗВО (ВНЗ) Закарпатської області. Рейтинг ЗВО (ВНЗ) Закарпатської області \ ЗВО (ВНЗ) Закарпатської області та їх рейтинг \ 30. Свалявський регіональний навчально-науковий центр Національного університету харчових технологій, СРННЦ НУХТ

Свалявський регіональний навчально-науковий центр Національного університету харчових технологій, СРННЦ НУХТ

« Назад

Свалявський регіональний навчально-науковий центр– навчальний заклад 4 рівня акредитації, керівником навчального закладу є Удворгелі Лариса Іванівна.

Свалявський-регіональний-навчально-науковий-центр-Національного-університету-харчових-технологій, СРННЦ-НУХТ

Контакти СРННЦ НУХТ

Адреса: Закарпатська область, Свалявський район, м. Свалява, вул. Духновича, 6.

Телефон: 0313321165.

Електронна пошта: zfnuft@yandex.ru.

Сайт: zfnuft.uz.ua.

Свалявський-регіональний-навчально-науковий-центр-Національного-університету-харчових-технологій СРННЦ НУХТ

Загальна характеристика СРННЦ НУХТ

Свалявський регіональний навчально-науковий центр засновано як відокремлений структурний підрозділ Національного університету харчових технологій (НУХТ) при Свалявському технічному коледжі відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25 травня 1998 р.

Навчальний заклад має 4 рівень акредитації, яку отримав відповідно до ліцензії МОН з усіх спеціальностей, а також можливість надання освітніх послуг.

Свалявський регіональний навчально-науковий центр як структурний підрозділ державного ВНЗ у роботі використовує державні стандарти освіти й статут НУХТ.

СРННЦ НУХТ проводить підготовку спеціалістів для підприємств харчової та переробної галузі за освітньо-кваліфікаційним рівнем (ОКР): бакалавр та спеціаліст.

СРННЦ НУХТ у навчальному процесі вживає навчальні програми та всі потрібні методичні дослідження згідно дисциплін навчальних намірів, зроблених в НУХТ (Київ), належні потребам муніципальних стереотипів виховання України та уніфіковані з програмами провідних інститутів решітка.

СРННЦ НУХТ виконує наступні види навчально-методичної та організаційної діловитості: лекційні, лабораторні, семінарські заняття, консультації, рецензування контрольних справ, управління курсовими планами (роботами), дипломними планами (роботами) та переддипломної практикою, прийом курсових планів, іспитів і заліків, організація роботи ДЕК згідно прийому захисту дипломних планів (справ), підготовку навчально-методичної літератури.

Випускники, хоча отримавши ОКР магістра і закінчивши аспірантуру, мають ймовірність продовжити виховання в Національному університеті харчових технологій (м. Київ).

Права студентської спільноти зафіксовані статутом НУХТ «Права і повинності співучасників навчально-виховного процесу»

Невід'ємним для учнів усіх кваліфікацій вважається фундаментальна комп'ютерна підготовка, а ще до їхніх пропозицій - книгосховище, гуртожиток.

Спеціальності СРННЦ НУХТ

Навчання проводиться за такими напрямкам підготовки:

Економіка підприємства. Вартість навчання становить 6900 грн. за рік.

Електротехніка та електротехнології. Вартість навчання становить 4600 грн. за рік.

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Вартість навчання становить 5500 грн. за рік.

Тому, Свалявський регіональний навчально-науковий центр Національного університету харчових технологій центр, який проводить підготовку майбутніх фахівців у сфері економіки та технологічних галузях.

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!