Роздрукувати сторінку
Главная \ Всі ВНЗ України та їх рейтинг \ ВНЗ Черкаської області. Рейтинг ВНЗ Черкаської області \ ВНЗ Черкаської області. Рейтинг ВНЗ Черкаської області \ 36. Смілянський регіональний навчально-науковий центр Національного університету харчових технологій, СРНЦ НУХТ

Смілянський регіональний навчально-науковий центр Національного університету харчових технологій, СРНЦ НУХТ

« Назад

24.06.2015 08:42

Смілянська філія НУХТ – відокремлена структурна одиниця Національного університету харчових технологій у вигляді заочного факультету.Підпорядковується Міністерству освіти і науки, яке надало йому ліцензію і навчальний заклад отримав 4-ий рівень акредитації.

Смілянський-регіональний-навчально-науковий-центр-Національного-університету-харчових-технологій

Контакти Смілянської філії Національного університету харчових технологій

Адреса: вул. Артема, 123, м. Сміла, Черкаська обл.

Телефон: (04733) 4-33-53.

E-mail: smela_huxt@ukr.net.

Сайт:smilanuft.com.ua.

Смілянська філія НУХТфункціонує на підставі ліцензії а проводить підготовку бакалаврів, а також спеціалістів з 2007 року.

Навчальний процес забезпечують висококваліфіковані, талановиті працівники, серед них велика кількість педагогів вищої категорії, докторів та кандидатів наук, професорів.

На даний час в філії навчається близько 360 осіб. В основному ц е випускники Смілянського технікуму харчових технологій НУХТ, які будуть продовжувати навчання за спорідненою спеціальністю. Така підготовка спеціалістів дає можливість їм здобути кращі знання для професійної діяльності.

Студенти займають керівні посади в установах Черкаської області та славляться своїми знаннями та здобутками.

Філія надає можливість навчатися студентам із технікумів, коледжів для отримання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра та спеціаліста. Випускники одразу вступають на 3 або четвертий курс відповідного напрямку спеціальності.

Навчальний процес відбувається на основі сучасних та міжнародних освітніх стандартів. Філія надає якісні та знання, після закінчення навчання студенти мають можливість працювати в зарубіжних каїнах.

Невід’ємною складовою навчального процесу є проходження практики.

Студенти мають можливість проходити практику на підприємствах, у сфері ресторанного бізнесу, на в індустріальних установах, в банках, комерційних організаціях та інше.

Матеріально-технічна база Смілянської філії НУХТ дуже потужна. Навчальні кабінети, лабораторії, оснащені необхідним обладнанням. Широко використовуються інноваційні технології під час навчання.

Кожного року за власні кошти філія оновлює матеріально-технічну базу, купує нові прилади та обладнання.

Створено комп'ютерний клас, оснащений комп'ютерною технікою останнього покоління, використовується сучасне програмне забезпечення, клас підключено до мережі Internet.

Центом навчального процесу є бібліотека, загальний фонд якої налічує понад 3300 примірників. Сере них велика кількість наукових, методичної літератури, різноманітні посібники та періодичні видавничих, навчальні підручники.

Студенти Смілянської філії НУХТ мають змогу користуватися навчальною літературою з фонду технікуму, працювати у читальній залі бібліотеки.

Смілянська філія НУХТ використовує для потреб студентів та викладачів гуртожиток, їдальню, медпункт.

Ліцензований обсяг по набору студентів складає по 130 осіб на освітньо-кваліфікаційних рівень бакалавра та спеціаліста.

Смілянський-регіональний-навчально-науковий-центр-Національного-університету-харчових-технологій СРНЦ-НУХТ

Філія проводить набір за наступними спеціальностями:

1. Менеджмент організацій і адміністрування. Область професійної діяльності:

- організації будь-якої організаційно-правової форми (комерційні, некомерційні, державні, муніципальні), в яких випускники працюють в якості виконавців або керівників молодшого рівня в різних службах апарату управління;

- структури, в яких випускники є підприємцями, створюють і розвивають власну справу.

Об'єкти професійної діяльності: процеси управління організаціями різних організаційно-правових форм; процеси державного та муніципального управління.

Види професійної діяльності: організаційно-управлінська; інформаційно-аналітична; підприємницька.

Основні місця роботи: організації, компанії різних галузей і сфер діяльності.

2. Інформаційні управляючі системи та технології.

На цій спеціальності готують робітників експлуатаційного персоналу автоматичних систем управління та автоматизації в різних технічних областях. Випускники проводять діяльність в якості конструкторів, підрядників, інженерів розвитку, керівників проектів в області автоматизації технологічних процесів і комплексного контролю динамічних об'єктів.

Випускники також можуть працювати в нафтовій і газовій промисловості, енергетиці, авіації загального призначення устаткування, суднобудування, машинобудування, інструментальної техніки і виробництва інших майбутніх секторів в Україні і за кордоном.

3. Технологія цукру та полісахаридів.

4. Автоматизоване управління технологічними процесами.Проектування, монтаж, налагодження та експлуатація систем автоматичного контролю і управління. Локальні технічні засоби автоматизації виробничих процесів теплових електростанцій, атомних електростанцій і промислових підприємств.

5. Обладнання переробних і харчових виробництв.

На цій спеціальності студенти вивчають інженерні принципи та їх застосування в конструкції машин і систем для харчової та виробничих операцій, таких як обладнання для харчової промисловості, проведення транспортування харчових продуктів та дизайну продуктів.

Студенти зможуть зрозуміти компоненти і фактори, що впливають на якість продуктів харчування. Це знання приводить до вибору відповідних технологій для обробки продуктів.

Смілянський-регіональний-навчально-науковий-центр-Національного-університету-харчових-технологій, СРНЦ-НУХТ

Отже, Смілянська філія Національного університету харчових технологійце провідний навчальний заклад,який проводить підготовку з технологічних та виробничих спеціальностей на основі молодшого спеціаліста, а також на основі 11 класів.

З повагою ІЦ "KURSOVIKS"!